З дружиною знаходимося в пошуку гарного інтернет магазину, хочемо оновити взуттєвий гардероб. Звичайно ми намагалися самостійно знайти відповідні варіанти в інтернеті, але все-таки хочеться зробити придбання з хорошого сайту.
Інтернет магазин взуття для жінок та чоловіків
Сообщений 1 страница 4 из 4
Поделиться22023-01-17 23:11:30
Я разів 10 купував взуття в інтернеті, щоразу з нового сайту, просто якщо мені щось подобалося брав і замовляв, можна почитати відгуки про інтернет магазин. Тут найголовніше не платити передоплату і перед тим, як забрати товар оглядати його.
Поделиться32023-01-17 23:12:28
Само собою що ми не платитимемо передоплату, тільки післяплату. Ви випадково не збереглися адреси інтернет магазинів, в яких ви робили замовлення? Буде круто, якщо у вас є можливість скинути їх мені.
Поделиться42023-01-17 23:15:16
З дружиною знаходимося в пошуку гарного інтернет магазину, хочемо оновити взуттєвий гардероб. Звичайно ми намагалися самостійно знайти відповідні варіанти в інтернеті, але все-таки хочеться зробити придбання з хорошого сайту.
Звик довіряти інтернет магазину взуття Vitto Rossi https://vittorossi.ua/ робимо замовлення виключно ось на цьому сайті, на даний момент всім задоволений. Головними перевагами магазину є низька ціна та європейська якість, я говорю на повному серйозі, даний бренд Польський, так що можете сміливо приступати до перегляду.
У магазині багато знижок, скажу, що завжди виходило заощадити гроші. Ну думаю далі ви розберетеся самі, найголовніше, що напрямок я вам дав.